De Dakchirurg

Contacteer ons!

Bel ons
Uw dakgoot laten bekleden? De ideale bescherming

Ook voor dakgoten zijn wij uw partner, van plaatsing tot dakgootbekleding

Daken en dakgoten gaan hand in hand. Bij de Dakchirurg uit regio Kontich voorzien wij u dan ook graag van een totaalplaatje wat betreft uw dak: van daktimmer tot dakgoten en dakbedekking, wij doen het allemaal.

Bovendien installeren wij uw dakgoot niet alleen. Ook voor dakgootbekleding kan u beroep op ons doen.

De voordelen van dakgootbekleding

Met de juiste dakgootbekleding verlengt u de levensduur van uw dakgoot. Er zijn tal van opties. Zo kan u uw dakgoot laten bekleden met koper of zink, maar wij werken voornamelijk met de materialen operal multi board of pvc.

Wij zorgen er bovendien voor dat uw dakgoot – hanggoot of bakgoot – er prachtig uitziet en een meerwaarde is voor de uitstraling van uw woning.

Herstellingen

Zit u met een lek of doet er zich slijtage voor? Moet er daarom slechts een deel van uw dakgoot bekleed worden? Moeten er andere herstellingswerken uitgevoerd worden? Ook daarvoor kan u op ons rekenen.

Wij werken altijd snel en efficiënt, met veel oog voor detail. Ook een persoonlijke service en correcte afspraken dragen we hoog in het vaandel.

Twijfel niet, maar contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak. Een offerte is steeds gratis!

Clikc+