De Dakchirurg

Contacteer ons!

Bel ons
Een degelijk dak boven uw hoofd, zoveel is zeker

Ook voor platte daken kan u vertrouwen op onze ervaren dakwerkers

Moderne of hedendaagse architectuur, inclusief platte daken, siert onze straten alsmaar meer. Een plat dak geeft een huis esthetische meerwaarde, maar kan ook erg praktisch zijn. Zo laat u bijvoorbeeld de mogelijkheid open om op langere termijn een extra verdieping bij te bouwen.

Bij De Dakchirurg uit regio Kontich zijn wij ervaren in het plaatsen van platte daken. Meer nog: het is onze specialiteit!

Kies de juiste dakbekleding: roofing, EPDM, koper of zink

Kan u niet kiezen tussen de diverse soorten dakbedekking? Dan geven wij u graag ons professioneel advies. Bij deze zetten we al enkele opvallende kenmerken op een rij:

  • Roofing (bitumen): Het meest budgetvriendelijk. Lange levensduur.
  • EPDM: Milieuvriendelijk. Langere levensduur. Scheur- en breukvrij.
  • Koper: Mooie uitstraling. Bestand tegen allerlei weersinvloeden. Erg lange levensduur.
  • Zink: Bijzonder corrosiebestendig. Erg lange levensduur.

Wat u ook kiest: bij ons bent u er altijd zeker van dat we werken met kwaliteitsvolle materialen voor een langdurig lekvrij dak. Doen er zich na verloop van tijd toch kleine mankementen voor? Dan kan u ons altijd contacteren voor de nodige herstellingswerken. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een andere vakman, maar vindt deze service ook bij ons!

Wij zijn actief in heel België en dan vooral in de wijde omgeving van Kontich – Rupelmonde. Contacteer ons vandaag nog en geniet van een gratis offerte!

Clikc+